Zaposlitve

Ekipa #Games se širi – zagrabi priložnost!

Datum objave: 12. september 2017 | Datum poteka: 30. september 2017 | Avtor: Pia Prebevšek

Obvestilo je poteklo!

Ekipa novega Start-upa #Games, ki se ukvarja z razvojem iger za pametne telefone in tablice, išče nove moči. Smo člani Tovarne Podjemov, podjetniškega inkubatorja Univerze v Mariboru, kjer je tudi naš sedež, s katerega nameravamo osvojiti gamerski svet!

Trenutno zaključujemo z razvojem prve igre, idej za prihodnje projekte pa nam nikakor ne primanjkuje. V ekipi smo štirje, dela pa je vedno več, zato bomo medse sprejeli nove sodelavce različnih profilov.

Če si odštekan/a, kreativen/kreativna, pogumen/pogumna, zabaven/zabavna, pri delu pa zanesljiv/a, te zanimajo vsi segmenti od zasnove in razvoja iger preko trženja in osvajanja trga, beri naprej.

Kaj nudimo?

  • zabavno delovno okolje z mega ekipo
  • delo z najnovejšimi tehnologijami na nikoli dolgočasnih projektih in kreativno svobodo
  • fleksibilni urnik
  • šefa, ki ti ne gleda skozi preko rame

Kaj pričakujemo?

  • kreativnost!
  • team playerja/ko, ki uživa v brainstormingu
  • delovno etiko in zanesljivost
  • sposobnost dela v mladi, živahni ekipi

Iščemo naslednje profile:

Programer M/Ž

Kaj boš počel/a?

Skupaj z game developerji in ostalo ekipo boš poskrbel/a, da iz idej zrastejo igre. Njihove načrte, skice in predloge boš s papirja prenesel/a v programski jezik in tako bil/a najpomembnejši korak v razvoju iger.

Poskrbel/a boš za implementacijo oglaševalskih platform, google games play plugina za multiplayer igranje in mnogih ostalih zanimivih tehnologij, ki bodo sestavljale naše igre.

Kdo si?

Rad/a delaš v ekipi in sodeluješ z ostalimi člani ekipe, predvsem z game developerji, skupaj s katerimi boš omogočil/a, da naše ideje razvijemo v najboljše igre. Obvladaš Unity oz. imaš veselje do tega, da ga spoznaš v nulo, in z njim naše ideje pretvoriš v najboljše igre.

Game Developer Ž/M

Kaj boš počel/a?

Razvijal/a boš igre od ideje pa vse do končnega produkta. Dopolnjeval/a boš osnovne ideje s kreativnimi idejami, ki dajejo igram širino, jih naredijo zanimive širšemu tržišču, predvsem pa iz osnovnih idej naredijo igre, ki so popolna celota.

Snoval/a in risal/a boš uporabniške vmesnike sodobnega dizajna, ki dajo uporabniku najboljšo možno uporabniško izkušnjo.

Načrtoval/a boš monetizacijo v igrah in implementacije sistema oglaševanja v njih, s katerim bo maksimalen izkoristek oglaševalskega prostora ob minimalnem škodovanju uporabniški izkušnji igralca.

Kdo si?

Rad/a raziskuješ trg in najnovejše tehnologije. Všeč ti je analitično razmišljanje in sprejemanje podatkovno gnanih odločitev. Imaš smisel za enostave a catchy melodije, ki bi jih dodali v igre. Dobro znaš sodelovati in komunicirati s programersko ekipo, ki bo poskrbela, da se tvoji načrti pretvorijo v popolno igro.

Social Media/Marketing Manager Ž/M

Kaj boš počel/a?

Izdeloval/a boš zanimive, kreativne, odštekane in predvsem izstopajoče vsebine, s katerimi bomo dosegli uporabnike in jih zadržali kot del vedno večje #Games skupnosti.

Seveda boš intenzivno delal/a na optimizaciji za app store, da bodo naše igre izpolnjevale vse zahteve app stora in tako posledično dosegale visoke uvrstitve oz. postale featured app.

Pripravljal/a boš pisni, slikovni in video material za objavo na socialnih omrežjih ter v spletnih medijih, blogih, forumih... Prav tako boš vestno skrbel/a za administracijo vseh objav.

Ker ti domišljija dela na polno, je social media management tvoje drugo ime, imaš pa tudi nekaj marketinškega znanja, boš tvoril/a inovativne ideje za marketing in trženje naših produktov.

Prav tako boš venomer iskal/a in ohranjal/a stike s primernimi influencerji, s pomočjo katerih bomo širili svojo prepoznavnost.

Kdo si?

Zanima te growth hackanje s pomočjo katerega boš pri svojem delu tvoril/a maksimalne rezultate. Rad/a raziskuješ trg in najnovejše tehnologije. Všeč ti je analitično razmišljanje in sprejemanje podatkovno gnanih odločitev, ob koordiniranem sodelovanju s preostalimi ekipami pa se počutiš kot riba v vodi.

Če si se našel/la v zgornjih opisih in bi nas rad/a spoznal/a, strni svoje dosedanje izkušnje v nekaj stavkov, vključi tudi kratko predstavitev svoje osebnosti in vse skupaj pošlji na hashtaggames@outlook.comter se pridruži revoluciji!