Študij

Pridružitev srečanju v Teams kot mentor

Uporabite spletni brskalnik Microsoft Edge ali Google Chrome in odprite povezavo do zagovora projekta, ki ste jo dobili v vabilu po elektronski pošti.

Če imate namizno aplikacijo Microsoft Teams že nameščeno, se lahko le-ta samodejno zažene ali pa vas k temu pozove spletni brskalnik - kliknite »Odpri aplikacijo Microsoft Teams«. Če aplikacije še nimate nameščene, jo prenesite in namestite s klikom na »Prenesi aplikacijo za windows«.


Vpišite se v Microsoft Teams s svojo digitalno identiteto na Univerzi v Mariboru. Udeleženci, ki se sestanku pridružijo kot gosti brez prijave, se najprej postavijo v čakalnico (lobby). Gostom lahko odobri pridružitev samo član z digitalno identiteto UM. Kliknite na ikono na dnu zaslona za prikaz seznama udeležencev, nato pa na kljukico v seznamu udeležencev na čakanju.


Po pridružitvi vseh udeležencev mentor začne zagovor. Kandidata/ko se pozove, da deli svojo predstavitev in izvede predavanje v dogovorjenem obsegu. Vsa vprašanja in odgovori se postavljajo ustno, saj bo tako kandidatu/ki omogočeno deljenje celotnega zaslona brez dodatnega preverjanja, ali je kdo postavil vprašanje v klepetu. Po predavanju sledijo vprašanja članov komisije in gostov.

Želimo vam uspešno izvedbo zagovora!