Novice

Mobilnost CEEPUS - mreža za avtonomna vozila

Za CEEPUS mrežo za avtonomna vozila so na voljo mobilnosti. Zainteresirani se lahko prijavijo preko strani CEEPUS. Kandidate bodo izbirale institucije gostiteljice. Pred prijavo se je dobro povezati s profesorjem na univerzi gostiteljici, če potrebujete kontakt, vam je za pomoč na voljo doc. dr. Miran Rodič.

Vabilo za prijavo na Erasmus pripravništvo

Polleo Sport je regionalni vodja in največja specializirana veriga trgovin športne, ter zdrave prehrane. Posvečamo se vsem športnikom, rekreativcem, ter ljudem, ki skrbijo za svoje zdravje. Želimo razširiti zavest o pomembnosti aktivnega in zdravega življenja za življenje brez bolezni, ter kompleksov. Od leta 2008 je podjetje preraslo v največjo verigo trgovin na področju CE Evrope. Svoje zaupanje je v naše roke položilo več kot 70 svetovno znanih brandov, potencial podjetja pa so prepoznala tudi podjetja iz drugih področij kot so Adria Media in Atlantic Grupa. Z našim podjetjem so se povezali številni uspešni športniki kot so Ilka Štuhec, Ana Klašnja, Edo Murić, F&B Acrobatics, Nives Orešnik, ter ostali ambasadorji kot so lnes Erbus, Dora Markun, Patricia Pangeršič.

V naš team vabimo študente, katere zanima marketing, se najde v pisanju člankov, oglaševanju in ima odlične komunikacijske veščine.

Sedež podjetja je v Zagrebu, Samoborska cesta 134, 10090 Zagreb, kjer se bo tudi opravljalo pripravništvo.

Model of Union for the Mediterranean

There is an opportunity for students to participate in the Model of Union for the Mediterranean (which Slovenia is a part of), the model will be held as a part of the World Youth Forum, Sharm el Shiekh , Egypt during the month of December. More information: https://www.wyfegypt.com/ufm.php

Praksa v Španiji

Ceepus mobilnosti - Autonomous Vehicles Universities

Prostih je veliko mest, podrobnejši seznam najdete v prilogi.

Interesenti se morajo prijaviti preko portala https://www.ceepus.info, za morebitna vprašanja se lahko oglasijo pri dr. Miranu Rodiču. Mobilnosti so odobrene po državah, torej – univerzo študent še vedno izbere, kvota mesecev pa je po državah. Mobilnost študenta je praviloma tri mesece. Prav tako obstajajo možnosti mobilnosti za zaposlene, lahko tudi le za 5 - 9 dni.