Obvestila

RAZPIS NAGRAD TEHNOLOŠKE MREŽE TEHNOLOGIJA VODENJA PROCESOV

Datum objave: 9. januar 2017 | Datum poteka: 28. februar 2017 | Avtor: Pia Prebevšek

Obvestilo je poteklo!

Tehnološka mreža Tehnologija vodenja procesov (TM TVP) razpisuje nagrade za najboljša diplomska/magistrska dela na univerzitetnem in najboljša diplomska dela na visoko strokovnem nivoju.

Nagrade so namenjene spodbujanju raziskovalnega in strokovnega dela na širših področjih vodenja kompleksnih sistemov in procesov, proizvodne informatike, odkrivanja napak in preverjanja kakovosti, podpore logističnim procesom v podjetjih, tehnologije vodenja za večjo kakovost bivanja in manjše onesnaževanje okolja, avtomatizacije strojev in naprav in tehnologije in znanja za razvoj novih orodij in gradnikov za sisteme vodenja.


Podeljeni bosta dve nagradi, in sicer:

  • nagrada Tehnološke mreže Tehnologija vodenja procesov za najboljše diplomsko/magistrsko delo (700 EUR neto), ki ga je kandidat/ka uspešno zagovarjal/a v letih 2015 ali 2016 in
  • nagrada Tehnološke mreže Tehnologije vodenja za najboljše visokošolsko strokovno diplomsko delo (400 EUR neto), ki ga je kandidat/ka uspešno zagovarjal/a v letih 2015 ali 2016.

Nagradi bosta podeljeni na prireditvi v okviru konference "Avtomatizacija v industriji in gospodarstvu", ki bo potekala 6. in 7. aprila 2017 v Mariboru, hotel City Maribor.

Predlagatelj je lahko mentor (visokošolski učitelj, znanstveni sodelavec ) ali pa podjetje, kjer je kandidat zaposlen ali kjer je opravljal diplomsko oziroma magistrsko delo. Vlogo z vso dokumentacijo je potrebno oddati na naslov INEA, d.o.o. Stegne 11, 1000 Ljubljana do dne 28.02.2017. Nagrajenca bosta obveščena s strani komisije, najkasneje v mesecu marcu 2017.

Več na: Nagrade Tehnološke mreže Tehnologija vodenja procesov