Obvestila

Obvezni zdravniški pregledi za študente 1. letnikov študijskih programov 1. stopnje

Datum objave: 20. januar 2017 | Datum poteka: 18. marec 2017 | Avtor: Vladka Kožuh Ledinek

Obvestilo je poteklo!

Dragi študenti!

V priponki objavljamo urnik obveznih zdravniških pregledov za študente 1. letnikov študijskih programov 1. stopnje. Izvajali se bodo v Dispanzerju za zdravstveno varstvo študentov, Ob parku 5, Maribor.

Prosimo Vas, da se v navedenem terminu zglasite v kletni predavalnici Dispanzerja za zdravstveno varstvo študentov in s seboj prinesete:

  • zdravstveno izkaznico
  • študentsko izkaznico,
  • očala oz. leče, če jih nosite,
  • kemični svinčnik.

Za pregled ni potrebno biti tešč.

Zdravniški pregled je obvezen, saj je pogoj za vpis v 2. letnik. Na pregledu boste prejeli potrdilo o opravljenem zdravniškem pregledu, ki ga skrbno shranite, saj ga boste morali predložiti ob vpisu v višji letnik študija. V primeru, da se zdravniškega pregleda v navedenem terminu ne morete udeležiti, Vas prosimo, da to sporočite ge. Tanji Čerič, dipl.m.s., po elektronski pošti: tatjana.ceric@zd-mb.si ali telefonu na številko 02 23 56 645.

Vsi študenti, ki ste vpisani ponovno v 1. letnik in ste že lani opravili zdravniški pregled si pridobite samo potrdilo. Zdravniškega pregleda vam ni potrebno opravljati ponovno.

Opozorilo:
Tuji študenti s seboj obvezno prinesite veljavno evropsko kartico zdravstvenega zavarovanja ali medicare kartico oz. potrdilo iz ZZZS. Če potrdila s katerim lahko uveljavljate pravico do zdravniškega pregleda nimate, ste ga dolžni sami plačati. Cena zdravniškega pregleda je 27,09 EUR.