Obvestila

Nepozabno poletje na BEST tečajih po evropskih mestih

Datum objave: 3. marec 2018 | Datum poteka: 15. marec 2018 | Avtor: Pia Prebevšek

Obvestilo je poteklo!

Odprle so se prijave za poletne BEST tečaje po evropskih mestih. Obiščete lahko Madrid, Rim, Porto, Dunaj, Prago, Istanbul, Bruselj, Beograd in še veliko drugih destinacij!

Kaj so BEST tečaji?

So tečaji, ki jih organizirajo lokalne BEST (Board of European Students of Technology) skupine in trajajo od 7 do 12 dni. Sestavljeni so iz akademskega dela, pri katerem potekajo delavnice in predavanja na temo tečaja, le-ta pa je po navadi povezana s tehnologijo, ni pa nujno. Popoldanski del sestoji iz socialnih aktivnosti, raziskovanja mesta, tematskih zabav, weekend trip-a …

Kako se prijavim in kakšna je cena?

Vse destinacije s temami tečajev, datumi tečajev in ceno so objavljene na spletni strani: https://best.eu.org/courses/list.jsp, kjer se je možno tudi prijaviti. Pri prijavi je potrebno napisati kratko motivacijsko pismo, na podlagi katerega organizatorji izberejo 22 udeležencev tečaja. Cene tečajev se večinoma gibljejo med 35 € in 50 € in vključujejo prenočišče ter tri obroke dnevno(vsaj en topel) za čas tečaja. Pri tem vsak udeleženec sam poskrbi za svoj prevoz do destinacije.

Vsem, ki bodo ob prijavi naleteli na kakršne koli nejasnosti, svetujemo, da kontaktirajo BEST Maribor na Facebook strani ali preko e-maila: maribor@best.eu.org.

Prijave bodo odprte do 18. 3. 2018, zato hitro izberite svojo destinacijo in se prijavite!