Obvestila

Dodaten Razpis za izmenjavo Erasmus+

Datum objave: 28. oktober 2016 | Datum poteka: 28. februar 2017 | Avtor: Barbara Ferbežer

Obvestilo je poteklo!

Dragi študenti!

Z Mednarodne pisarne Univerze v Mariboru so nas obvestili, da je na njihovi spletni strani http://www.um.si/mednarodno-sodelovanje/erasmusplus/Strani/SMS2016-17-2.aspx objavljen II. RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE ŠTUDENTOV Z NAMENOM ŠTUDIJA V TUJINI po programu ERASMUS+.

Novo! Na voljo so še sredstva za študijske obiske preko Norveškega finančnega mehanizma (NFM) - študij na Norveškem, Islandiji ali Lihtenštajnu.

Pozivamo vse študente, ki bi želeli na izmenjavo še v poletnem semestru v študijskem letu 2016/2017, da se čim prej prijavijo. Na ta razpis se lahko študenti prijavijo za študij v tujini, ki se bo zaključil najkasneje do 31.5.2018 in le na tista mesta v okviru E​rasmus+ medinstitucionalnih sporazumov, ki niso bila zasedena na podlagi prvega Razpisa, objavljenega januarja 2016. Seznam trenutno razpoložljivih mest je objavljen skupaj z razpisom in se bo sproti posodabljal (enkrat tedensko).

ROK ZA PRIJAVO NI DOLOČEN - Univerza v Mariboru bo sprejemala prijave do zapolnitve mest in porabe sredstev.

Prijavite se lahko s svojo digitalno identiteto na spletni strani https://studentexchange.um.si/ADPrijava.aspx . Natisnjeno in podpisano prijavnico prinesite v času uradnih ur v referat za študentske zadeve.