Novice

Vabljeni na dogodek Odkrij pot do zdravega življenja v sodobnem času

Datum objave: 29. marec 2024 | Datum poteka: 9. april 2024 | Avtor: Nina Planinšek

Novica je potekla!

Vabljeni na predavanje o zdravem življenju v sodobnem času, ki bo v ponedeljek, 8. aprila 2024 ob 13.00 v predavalnici G2-P2 BETA na UM FERI. Govornica Darja Peklar iz Centra za krepitev zdravja ZD Maribor bo predstavila osnove zdravega življenjskega sloga: prehrana, telesna dejavnost, stres, razvade in spreminjanje navad.

Kdaj: ponedeljek, 8. april 2024, ob 13:00

  • Traja: 60 minut
  • Kje: UM FERI, Koroška cesta 46, Maribor; predavalnica G2-P2 BETA
  • Izvajalec: Iris Siter, Center za krepitev zdravja, ZD Maribor
  • Univerza/fakulteta: Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko

Dogodek "Odkrij pot do zdravega življenja v sodobnem času" bo potekal v ponedeljek, 8. 4. 2024 ob 13:00 v prostorih Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko (predavalnica G2-P2 BETA).

Govornica na dogodku bo Iris Siter iz Centra za krepitev zdravja ZD Maribor.

O vsebini dogodka:

Na dogodku bodo udeleženci pridobili osnovne informacije o zdravem življenjskem slogu – kako se zdravo prehranjevati, koliko telesne dejavnosti potrebujemo, kako se spoprijeti z vsakdanjimi stresnimi situacijami, katere so škodljive razvade ter kakšen je proces spreminjanja navad.

Dogodek jedel 11. karierne tržnice UM, letnega dogodka, namenjenega mreženju študentov in diplomantov UM ter ostalih mladih na trgu dela s potencialnimi delodajalci. Organizatorja 11. karierne tržnice UM sta Karierni center Univerze v Mariboru in Zavod RS za zaposlovanje, Območna služba Maribor in Ptuj.

"Prečekirajte" tudi preostali program "11. karierne tržnice Univerze v Mariboru" in izkoristite neštete priložnosti, ki vam jih ponuja!

Vljudno vabljeni k prijavi na dogodek!