Novice

Prodekan dr. Marko Hölbl o kibernetski varnosti na slovensko-poljskem forumu

Datum objave: 25. marec 2024 | Datum poteka: 6. april 2024 | Avtor: Nina Planinšek

Novica je potekla!

Prodekan za raziskovalno dejavnost dr. Marko Hölbl je kot govorec sodeloval na panelu o kibernetski varnosti na slovensko-poljskem poslovnem forumu, ki je 21. 3. 2024 potekal v Nordijskem centru v Planici.

Dr. Hölbl je z udeleženci delil svoje bogate izkušnje in znanje s področja kibernetske varnosti, ki je danes izjemno pomembna za vsako organizacijo, ne glede na njeno velikost ali panogo. Poleg dr. Hölbla so na panelu sodelovali tudi drugi strokovnjaki s področja kibernetske varnosti iz Slovenije in Poljske. Razprava je omogočila izmenjavo dragocenih idej in perspektiv med udeleženci.

Sodelovanje prodekana za izobraževalno dejavnost na panelu o kibernetski varnosti je bilo pomembno prispevanje k ozaveščanju o tej pomembni temi. Poslovni forum je bil izjemno pomemben dogodek, ki ga je s svojim nagovorom počastila predsednica države Nataša Pirc Musar. Poleg nje je udeležence nagovoril tudi poljski predsednik dr. Andrzej Duda, ki se trenutno mudi na uradnem obisku v Sloveniji. Forum je predstavljal neprecenljivo priložnost za povezovanje slovenskih in poljskih poslovnih skupnosti ter spodbujanje sodelovanja na področju tehnološkega razvoja in kibernetske varnosti. Z izmenjavo znanja in izkušenj se lahko obe državi močno okrepita na teh pomembnih področjih.

Forum je bil odlična priložnost za izmenjavo znanja in izkušenj med strokovnjaki iz Slovenije in Poljske ter za krepitev sodelovanja med obema državama.