Novice

Pridružite se ekipi Student Cuts!

Datum objave: 5. december 2017 | Datum poteka: 6. december 2017 | Avtor: Pia Prebevšek

Novica je potekla!

Ste mladi in nadobudni ljubitelji filmov, snemalci, montažerji, tehnični oblikovalci, fotografi, novinarji, PR-ovci ali promotorji, ali bi radi pridobili nove izkušnje ter soustvarjali v prijazni ekipi? Sedaj imate priložnost, da se pridružite ekipi Student Cuts! Obiščite nas 6. decembra ob 17:00 na FERI, v G3 amfiteater Gauss, kjer se bomo spoznali in vam predstavili naše delo, ter dodatne informacije o festivalu Student Cuts.


Mednarodni filmski festival Student Cuts, ki ga organizira Inštitut za Medijske komunikacije, je festival mladih avtorjev, ki svojo filmsko pot šele dobro pričenjajo. V svoji neodvisnosti razvijajo ideje na nekonvencionalen, kreativen, iskriv in subtilen način. Takšni filmi so pomemben vpogled v lokalno okolje in spoznavanje vsakdanjih tem iz druge perspektive. Avtorji filmov s sodelovanjem v mreži Student Cuts ne dobijo zgolj priložnosti pokazati svojih izdelkov javnosti na velikem platnu, pač pa mreženje svojih izdelkov širom Evrope, priti v stik s strokovnjaki in predvsem imajo možnost biti opaženi. Nenazadnje, filmi so namenjeni gledalcem.

Filmski večeri ponujajo reden vpogled v svet Student Cuts filmov, saj se odvijajo vsak mesec, vsako drugo sredo v mesecu. Na njih prikažemo dobro uro najrazličnejših filmov, raznolikih po pristopih, tehnikah, načinu pripovedovanja, temah in še čem. V prihodnjih mesecih lahko pričakujete veliko kvalitetnih filmov z raznolikimi zgodbami. V program velikokrat uvrščamo zmagovalne filme, ki so se dokazali po drugih festivalih širom sveta. Vabljeni na naslednji filmski večer, ki se bo odvil v sredo, 13. decembra ob 19.00, na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko, G3 amfiteater Gauss.

Več informacij na www.studentcuts.eu ali www.facebook.com/StudentCuts/ .


Za vsa vprašanja nam lahko pišete na naši Facebook strani www.facebook.com/studentcuts/ .

Se že veselimo našega srečanja!