Novice

Brezplačen tečaj razvoja spletnih strani na platformi Drupal

Datum objave: 11. oktober 2018 | Datum poteka: 25. oktober 2018 | Avtor: Pia Prebevšek

Novica je potekla!

Brez izkušenj je težko dobiti priložnost, brez priložnosti pa je težko nabrati izkušnje. Ta krog lahko prekineš z udeležbo na tečaju, ki sta ga zate pripravila podjetje Agiledrop in ŠS FERI.

Tečaj bo potekal v petek, 26. oktobra 2018 v računalniški učilnici Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko, Koroška cesta 46, 2000 Maribor, od 15:00 do 20:00. Obvezna prijava na agiledrop.si/feri (https://www.agiledrop.si/feri).

V kolikor so ti tehnologije HTML, CSS in PHP že poznane, se lahko udeležiš tečaja, kjer se boš spoznal s sistemom Drupal. Drupal je platforma, ki jo uporabljajo največja svetovna podjetja in organizacije, kot so NBC, Tesla Motors, Amnesty International in mnogi drugi. S tem odprtokodnim sistemom je mogoče razviti spletna mesta, trgovine in poslovne aplikacije.

Izkušeni mentorji iz ekipe podjetja Agiledrop bodo tvoje osnovno znanje nadgradili z najboljšimi praksami razvoja spletnih rešitev na platformi Drupal.

Udeleženci tečaja boste pridobili:

  • Napredna znanja konfiguriranja Drupal spletnih mest,

  • osnovna znanja razvoja predlog oziroma tem in

  • osnovna znanja razvoja modulov.

Na tečaj se prijavite na spletni strani agiledrop.si/feri, kjer obkljukate “Prijavljam se na praktični tečaj (26. oktober 2018 ob 15.00)”.