Novice

AEGEE vabi nove člane!

Datum objave: 6. oktober 2017 | Datum poteka: 18. oktober 2017 | Avtor: Pia Prebevšek

Novica je potekla!

Si želiš novih izkušenj in kompetenc, ki so dandanes obvezen spremljevalec formalni izobrazbi in visoko cenjene s strani delodajalcev (vodstvene in organizacijske spretnosti, aktivno sodelovanje v komunikacijah v mednarodnem okolju, iznajdljivost, strpnost in potrpežljivost, delo v skupini, prilagodljivost,...)? Si želiš izboljšati svoj življenjepis? Če si na zgornja vprašanja odgovoril/a z da, je morda prav naša organizacija prava zate!

Kaj sploh je AEGEE?

AEGEE je prostovoljna in neprofitna organizacija, ki se opira izključno na delo zagnanih prostovoljcev. Zavzema se za združeno Evropo, mednarodno sodelovanje in komunikacijo, povezovanje in mobilnost mladih, predvsem pa si prizadevamo za novo, bolj strpno evropsko družbo.

Organiziramo mednarodne dogodke kot na primer novoletne dogodke, poletne univerze, izmenjave, kongrese in izobraževalne dogodke, ki so v znamenju druženja, zabave in medkulturnega dialoga ter pridobivanja širokega spektra znanj, in lokalne dogodke, kot so jezikovni tečaji, motivacijski vikendi, mesečne večerje, pikniki in druga druženja. Seveda pa se udeležujemo tudi dogodkov, ki jih organizirajo druga lokalna društva AEGEE po Evropi.

Potrebujemo osebe, ki so:

  • Zanesljive,

  • Samoiniciativne,

  • Skrbne,

  • Iznajdljive,

  • Usmerjene k dosežkom.

Če smo zbudili vaše zanimanje, se nam pridružite v sredo, 18.10.2017 ob 17. uri v MMSM (Mestni Mladinski Svet Maribor) na informativnem sestanku (FB dogodek).

K sodelovanju vabimo vse, ki delite našo ljubezen do potovanj ter hrepenite po zanimivih, mednarodnih doživetjih. Z AEGEE-Maribor so te dogodivščine širom Evrope le korak stran. Pridružite se in jih doživite!