Novice

4. karierna tržnica v živo

Datum objave: 20. marec 2017 | Datum poteka: 20. april 2017 | Avtor: Pia Prebevšek

Novica je potekla!

Karierni center Univerze v Mariboru v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje, OS Maribor in OS Ptuj, že četrto leto zapored prireja dogodek na temo kariernih priložnosti za mlade. Letos bo karierna tržnica potekala v četrtek, 20. aprila!

Dogodek 4. karierna tržnica v živo študentom in diplomantom UM ter iskalcem zaposlitve omogoča priložnost, da vzpostavijo osebni stik s potencialnimi delodajalci. Na kariernem sejmu se bodo udeleženci osebno srečali z delodajalci in se jim tudi predstavili, na hitrih zaposlitvenih razgovorih pa z njimi izvedli 5 minutne zaposlitvene razgovore. Ob mnogih delodajalcih se bodo na sejmu predstavili tudi drugi akterji, ki si prizadevajo za ustvarjanje dodatnih možnostih kariernega razvoja ter izvajajo aktivnosti, povezane z zagotavljanjem lažjega prehoda na trg dela. Letos se bo sejma in hitrih zaposlitvenih razgovorov udeležilo več kot 15 delodajalcev. Hitrih zaposlitvenih razgovorov, na katere se bodo morali udeleženci predhodno prijaviti in smo zanje izvedli tudi predhodno skupinsko svetovanje, se bo lahko udeležilo več kot 100 kandidatov.

Program 4. karierne tržnice v živo:

Za sodelovanje na hitrih zaposlitvenih razgovorih je potrebna prijava k posameznemu delodajalcu najkasneje do 28. marca 2017. Povezave so v nadaljevanju:

Real security d.o.o.

Agencija M servis, Kadrovske storitve, d.o.o.

Hilti Slovenija, Trgovsko podjetje, d.o.o.

FIMA ZNANJE - Izobraževalni center tujih jezikov

Kadring - Kadrovsko in poslovno svetovanje, d. o .o.

Talum d. d.

Initi d.o.o. (za: Reveel Technologies Inc.)

E-študentski servis

M&R Automation GmbH

BOXMARK Leather d.o.o.

Doorson d.o.o.

PK&KP, d.o.o.

LASERTEHNIK MARFIN, d.o.o.

ams AG

Lek d.d., član skupine Sandoz

Za Aspiria Informationstechnologie GmbH bo razgovore izvedla Aspiria d. o. o.

Za udeležbo na kariernem sejmu pa je potrebna prijava preko spletne strani Kariernega centra Univerze v Mariboru, kar najdetetukaj.

Delodajalci na dogodku: Zavod center nova – Fima; Talum d.d.; M&R Automation GmbH; Lek d.d., član skupine Sandoz; Kadring – kadrovsko in poslovno svetovanje, d.o.o.; Hilti Slovenija d.o.o.; REAL security d.o.o.; Agencija M servis, Kadrovske storitve, d.o.o.; Talum d. d.; Initi d.o.o.; E-študentski servis; BOXMARK Leather d.o.o.; Doorson d.o.o.; PK&KP, d.o.o.; LASERTEHNIK MARFIN, d.o.o.; ams AG; msg life odateam d.o.o….

Drugi udeleženci na dogodku: Zavod za zaposlovanje RS, OS Maribor in OS Ptuj, Univerza v Mariboru – pisarna za projekte; Karierni center UM, Študentski svet Univerze v Mariboru, Tovarna podjemov, IAESTE Maribor...

Organizatorji: Karierni center Univerze v Mariboru, Zavod RS za zaposlovanje – OS Maribor in OS Ptuj