Dogodki

STARTUP CRAWL - Dan odprtih vrat

Datum objave: ponedeljek, 7. januar 2019 | Datum poteka: sobota, 12. januar 2019 | Avtor: Pia Prebevšek

Dogodek je potekel!

Slovenska tehnološka podjetja bodo v petek, 11. januarja, odprla svoje magične portale in vam omogočila, da raziščete svet najboljših med najboljšimi v veji novega IT-ja.

Če se, drage študentke in dragi študenti, vidite v digitalnem/spletnem/mobilnem/podatkovnem/hardverskem/.../ poslu po končanih študentskih dneh, je to idealna priložnost, da v živo spoznate delovna okolja in kakšen je tipičen dan v pisarni. Osebno boste lahko poklepetali z razvijalci, oblikovalci, projektnimi vodjami, 3D animatorji, uredniki in produktnimi vodjami, strokovnjaki za monetizacijo, community managerji in vašimi študentskimi kolegi, ki že izvajajo svoje prve velike korake znotraj inovativnih ekip.

Osnovna ideja Startup Crawl dneva je študentom prikazati kakšno je sodobno tehnološko podjetje in odpreti novo okno za iskanje zaposlitvenih priložnosti v tem sektorju, obenem pa jasno vidijo kaj lahko pričakujejo kot bodoči člani mladih inovativnih ekip.

Podjetja bodo po vsej verjetnosti poskrbela za prigrizke in pijačo! Ne bodo pa priskrbela opravičil za izostanke od predavanj in vaj!

Več si lahko preberete na spletni strani: http://www.startupjob.si/startup-crawl/