Dogodki

Mednarodni poslovni hackathon Skupine Gorenje

Datum objave: četrtek, 5. oktober 2017 | Datum poteka: sreda, 25. oktober 2017 | Avtor: Pia Prebevšek

Dogodek je potekel!

KDAJ: 28. in 29. oktober 2017
KJE: Tehnološki park Ljubljana

Skupina Gorenje vabi k prijavi na prvi Mednarodni poslovni hackathon Skupine Gorenje, na katerem bodo iskali najbolj perspektivne posameznike, ki so se pripravljeni spopasti s poslovnimi in digitalnimi izzivi prihodnosti.

Mednarodni poslovni hackathon Skupine Gorenje, ki ga organizira Korporativna univerza Gorenje v sodelovanju s slovenskim podjetjem CorpoHub, je inovativna oblika tekmovanja, ki je odprto vsem ambicioznim, karierno naravnanim, podjetnim in ustvarjalnim posameznikom, oblikovalcem, vodstvenim delavcem in poslovnežem, ki želijo pomagati soustvarjati domove prihodnosti ter omogočati najboljšo možno uporabniško izkušnjo in prodajno storitev.

Izziv razpisanega poslovnega hackathona bo v iskanju novih rešitev na področju digitalnih storitev za uporabnike, t. j. naprednih storitev in orodij za boljšo uporabniško izkušnjo naprav in celotno (pred- in po-) prodajno storitev. Med izzivi, s katerimi se bodo ukvarjali udeleženci, bodo tudi storitve na področju nakupne podpore (digitalni čarovniki, boti in pomočniki), podatkovne storitve (podatki o uporabnikih in napravah ter podatkovna analitika), oddaljeno upravljanje (pametnih) naprav in asistenca v realnem okolju (npr. kuhinjski asistenti) ter drugi.

Nagradni sklad vključuje denarne nagrade in izdelke Gorenje v vrednosti 17.000 EUR, najbolj perspektivni in izstopajoči posamezniki pa bodo imeli možnost zaposlitve v Skupini Gorenje in priložnost za razvoj mednarodne kariere v kateri izmed številnih poslovnih enot Skupine Gorenje v tujini.

Več informacij o Mednarodnem poslovnem hackathonu Skupne Gorenje in možnostih prijave je na voljo na povezavi http://business-hackathon.com/en/gorenje-group-hackathon/.

* Predpogoj za prijavo je starost nad 21 let in vsaj 1 leto delovnih izkušenj.