Dogodki

Innovation Jam Challenge

Datum objave: nedelja, 8. oktober 2017 | Datum poteka: ponedeljek, 16. oktober 2017 | Avtor: Pia Prebevšek

Dogodek je potekel!

KDAJ: 21. in 22. oktobra 2017
KJE: ABC Hub

Na dogodku boste mladi proaktivni posamezniki med 18. in 35. let prejeli podjetniške izzive poslovnih partnerjev podjetja SAP. Izzive boste reševali v skupinah od 3 do 5 oseb. Prijave so možne do vključno nedelje, 15. oktobra 2017 na InnovationJam.si.

Kako bo potekal “Innovation Jam Challenge”?

V soboto, 21. oktobra 2017, bosta za vse skupine organizirani delavnici “design thinkinga” in hitrega prototipiranja. Predstavljena bo oblačna platforma za implementacijo rešitev SAP Cloud Platform.

Tekmovalne skupine boste morale rešitve in osnutke prototipov oddati strokovni komisiji do nedelje, 22. oktobra 2017 do 13. ure. Najboljše rešitve poslovnih izzivov bodo izbrane za sodelovanje v finalnem “pitchu” na zaključni slovesnosti programa “Innovation Jam” in se potegovale za glavno denarno nagrado.

“Innovation Jam Challenge” razpolaga z nagradnim skladom v višini 2500 eurov!

Po zaključenih poslovnih izzivih bo strokovna komisija nagradila zmagovalno ekipo z denarno nagrado, najboljši posamezniki pa bodo nagrajeni za proaktivnost, inovativnost in sodelovanje po presoji strokovne komisije. Prijavi se na https://innovationjam.si/prijava/.

Program “Innovation Jam” ponosno podpira SAP.

Program “Innovation Jam” poteka v sklopu iniciative EU CODEWEEK.