Dogodki

5. karierna tržnica v živo

Datum objave: četrtek, 8. marec 2018 | Datum poteka: torek, 17. april 2018 | Avtor: Pia Prebevšek

Dogodek je potekel!

KDAJ: sreda, 18. april 2018
KJE: Rektorat Univerze v Mariboru

Dogodek omogoča študentom in diplomantom UM ter iskalcem zaposlitve, da vzpostavijo osebni stik s potencialnimi delodajalci.

Na kariernem sejmu se bodo udeleženci osebno srečali z delodajalci in se jim tudi predstavili, na hitrih zaposlitvenih razgovorih pa z njimi izvedli 5 minutne zaposlitvene razgovore. Ob mnogih delodajalcih se bodo na sejmu predstavili tudi drugi akterji, ki si prizadevajo za ustvarjanje dodatnih možnostih kariernega razvoja ter izvajajo aktivnosti, povezane z zagotavljanjem lažjega prehoda na trg dela. Letos se bo sejma in hitrih zaposlitvenih razgovorov udeležilo več kot 15 delodajalcev, Hitrih zaposlitvenih razgovorov, na katere se bodo morali udeleženci predhodno prijaviti in smo zanje izvedli tudi predhodno skupinsko svetovanje, se bo lahko udeležilo več kot 100 kandidatov.

Program in prijavo na dogodek najdete TUKAJ.

Vzporedno se boste lahko udeležili še hitrih zaposlitvenih razgovorov z delodajalci. Za sodelovanje na hitrih zaposlitvenih razgovorih je potrebna prijava k posameznemu delodajalcu najkasneje do 12. marca 2018. Prijava je možna TUKAJ.