Dogodki

16. konferenca o informacijski varnosti – INFOSEK

Datum objave: sreda, 17. oktober 2018 | Datum poteka: sobota, 24. november 2018 | Avtor: Pia Prebevšek

Dogodek je potekel!

KDAJ: 28.-30. november
KJE: Nova Gorica

Konferenca INFOSEK velja za enega največjih dogodkov s področja informacijske varnosti v Sloveniji.

Dogodka se vsako leto udeleži okrog 450 udeležencev (direktorji informatike in drugi vodstveni/vodilni kadri, varnostni inženirji, vodje varnosti, informatiki, administrativni kadri, …) iz različnih sektorjev: banke, zavarovalnice, zdravstvo, šolstvo, javna uprava, gospodarske družbe, itd.

Konferenco INFOSEK sestavljajo naslednji vsebinski sklopi:

  • INFOSEK je namenjen varnostnim inženirjem, vodjem varnosti, sistemskim administratorjem, ostalim kadrom iz IT oddelkov in vsem ostalim, ki jih zanimajo vsebine, storitve in produkti s področja informacijske varnosti.
  • GDPR (DPO) obravnava teme s področjaSplošne uredbe o varstvu podatkov in ZVOP-1 in je namenjen predvsem odgovornim osebam za varstvo podatkov (DPO).
  • DIGIDOC posveča pozornost upravljanju z digitalnimi gradivi.
  • CIO FORUM je namenjen direktorjem informatike in drugim vodstvenim/vodilnim kadrom. V tem sklopu se obravnavajo teme glede vodenja podjetij, vloge oddelkov informatike znotraj posameznih podjetij, varnostnih izzivov, s katerimi se soočajo direktorji informatike, …
  • SLOVENSKI KONGRES POSLOVNIH SEKRETARK pa je namenjen poslovnim sekretarkam in drugim administrativnim kadrom, ki se pri svojem vsakodnevnem delu srečujejo s pomembnimi informacijami, informacijsko tehnologijo in morebitnimi varnostnimi grožnjami. Na ta način o pomenu varovanja informacij ozaveščamo tudi kadre, ki skrbijo za zaupne informacije podjetja na posreden način. Program Slovenskega kongresa poslovnih sekretark pa je obarvan še z vsebinami s področja osebnostne in poslovne rasti.

Na celotni konferenci vsako leto gostimo okrog 100 predavateljev iz Slovenije in tujine.
Poglejte si, kdo bo z nami letos … in kakšne bodo vsebine.

Poleg konferenčnega dela so tu še 3 praktične delavnice:


UDELEŽBA NA KONFERENČNEM DELU JE ZA ŠTUDENTE BREZPLAČNA. ZA UDELEŽBO NA IZBRANI DELAVNICI PA ŠTUDENTJE PREJMEJO 50% POPUST.
Na dogodek se je potrebno obvezno predhodno prijaviti na naši spletni strani https://www.infosek.net/prijavnica.php in pod opombe vpisati naziv fakultete.