Dogodki

Dogodki 1 do 3 od 3

5. karierna tržnica v živo

Datum objave: četrtek, 8. marec 2018 | Datum poteka: torek, 17. april 2018 | Avtor: Pia Prebevšek

KDAJ: sreda, 18. april 2018
KJE: Rektorat Univerze v Mariboru

Dogodek omogoča študentom in diplomantom UM ter iskalcem zaposlitve, da vzpostavijo osebni stik s potencialnimi delodajalci.

Na kariernem sejmu se bodo udeleženci osebno srečali z delodajalci in se jim tudi predstavili, na hitrih zaposlitvenih razgovorih pa z njimi izvedli 5 minutne zaposlitvene razgovore. Ob mnogih delodajalcih se bodo na sejmu predstavili tudi drugi akterji, ki si prizadevajo za ustvarjanje dodatnih možnostih kariernega razvoja ter izvajajo aktivnosti, povezane z zagotavljanjem lažjega prehoda na trg dela. Letos se bo sejma in hitrih zaposlitvenih razgovorov udeležilo več kot 15 delodajalcev, Hitrih zaposlitvenih razgovorov, na katere se bodo morali udeleženci predhodno prijaviti in smo zanje izvedli tudi predhodno skupinsko svetovanje, se bo lahko udeležilo več kot 100 kandidatov.

Program in prijavo na dogodek najdete TUKAJ.

Vzporedno se boste lahko udeležili še hitrih zaposlitvenih razgovorov z delodajalci. Za sodelovanje na hitrih zaposlitvenih razgovorih je potrebna prijava k posameznemu delodajalcu najkasneje do 12. marca 2018. Prijava je možna TUKAJ.

13. strokovna konferenca Računalniška obdelava slik in njena uporaba v Sloveniji

Datum objave: petek, 22. december 2017 | Datum poteka: petek, 23. marec 2018 | Avtor: Pia Prebevšek

KDAJ: 22. marec 2018
KJE: FERI

Spoštovani!

Vabimo Vas, da se udeležite 13. strokovne konference z naslovom »Računalniška obdelava slik in njena uporaba v Sloveniji 2018 (ROSUS 2018)«.

Novost letošnje konference bo demonstracijska sekcija z naslovom »Zajem slikovnega materiala: Praktični nasveti strokovnjakov«.

Podrobne informacije in prijavni obrazec so na spletni strani konference http://rosus.feri.um.si/ .

Za študente je ob predhodni prijavi (na e-mail rosus.feri@um.si ) vstop na konferenco brezplačen!

Poziv študentom elektrotehnike za prispevke na temo: »Reka Drava – 100 let zelene energije«

Datum objave: četrtek, 21. december 2017 | Datum poteka: sobota, 31. marec 2018 | Avtor: Pia Prebevšek

KDAJ: 8. do 10. maj 2018
KJE: FERI

Med 8. in 10. majem 2018 bo v Mariboru na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru potekalo že 27. mednarodno posvetovanje Komunalna energetika - oskrba z energijo / Power Engineering 2018.

Novost letošnjega srečanja je študentska sekcija, namenjena študentom elektrotehnike Univerze v Mariboru in Univerze v Ljubljani. Pozivamo študente, da do 30.3.2018 pripravijo in pošljejo prispevke na temo »Reka Drava – 100 let zelene energije«. Prispevke bodo študenti predstavili v Študentski sekciji dne 9.5.2018. Kotizacije za študente ni. Komisija bo izbrala tri najboljše prispevke, ki bodo nagrajeni z denarnimi nagradami 500 €, 300 € in 200 €, ki jih donirajo Dravske elektrarne Maribor.

Vse informacije najdete na spletnem naslovu: http://ke.powerlab.um.si

Predsednik organizacijskega odbora
prof. dr. Jože Pihler